Edebiyatçılar Forumu

Tam Versiyon: Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Programı Bulunan Tüm Üniversiteler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Programı Bulunan Tüm Üniversiteler

1. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık) - (Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi) (Kuruluş: 1957, Erzurum)
  2. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık) - (Necatibey Eğitim Fakültesi) (Kuruluş: 1992, Balıkesir)
  3. DİCLE ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık) - (Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi) (Kuruluş: 1973, Diyarbakır)
  4. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık) - (Buca Eğitim Fakültesi) (Kuruluş: 1982, İzmir)
  5. GAZİ ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık) - (Gazi Eğitim Fakültesi) (Kuruluş: 1926, Ankara)
  6. MARMARA ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık) - (Atatürk Eğitim Fakültesi) (Kuruluş: 1883, İstanbul)
  7. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık) - (Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi) (Kuruluş: 2010, Konya)
  8. VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ (4 Yıllık) - (Eğitim Fakültesi) (Kuruluş: 1982, Van)

Detaylı bilgi için bakınız -> https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans-bolum.php?b=10212